Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461137

Copa 730461137 Información oficial sobre el partido 730461137 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 1 - 0 Rangers de Samil Alineación oficial del equipo 'Rangers de Samil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 3 - 0 Rangers de Samil Alineación oficial del equipo 'Rangers de Samil' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magroc F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Magroc va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Gaspar Claverí va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Gaspar Claverí del Magroc ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Ernesto Forciniti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcel Balaguer Callejón va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rómulo Vidal va rematar alt.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Ernesto Forciniti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paciano da Braña va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 206 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Marcel Balaguer Callejón va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Rómulo Vidal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Rangers de Samil

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Nèstor Vallhonrat va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.