Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461119

Copa 730461119 Información oficial sobre el partido 730461119 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido 7 - 0 Los Chiniwinis Alineación oficial del equipo 'Los Chiniwinis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido 4 - 0 Los Chiniwinis Alineación oficial del equipo 'Los Chiniwinis' en el partido
Tiene bastante suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Percebe

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): AtlPercebe va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Thorben Deller va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Alfonso Tenorio va augmentar la diferència de AtlPercebe a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 116 Minuto 41 (Gol evento especial rápido + pase): Alfonso Munarriz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alejandro Cossío, que no va fallar i va marcar el 3 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de AtlPercebe pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thorben Deller va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 44 minuts de joc, Angelo Santelices, corrent com un esperitat, superà primer Samuel 'Ojoloco' Spil per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): AtlPercebe va aconseguir el 6 - 0 quan Marko Jeremić va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Alfonso Tenorio el va rematar Hades Negro amb un magnífic cop de cap que va suposar el 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Cossío va estar a punt d'acabar en gol al minut 4, però el porter visitant Vasil Gerov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Alejandro Cossío una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Vasil Gerov va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Angelo Santelices gairebé va marcar per a AtlPercebe des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Marko Jeremić de AtlPercebe gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Los Chiniwinis

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Bato Cenko, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiniwinis van sortir al contraatac al minut 53, però Samuel 'Ojoloco' Spil va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiniwinis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 72, però el xut de Bato Cenko des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Chiniwinis, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Manuel Perea va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.