Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461084

Copa 730461084 Información oficial sobre el partido 730461084 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 8 - 1 Real Verdimar Alineación oficial del equipo 'Real Verdimar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Logroño Alineación oficial del equipo 'Logroño' en el partido 10 - 0 Real Verdimar Alineación oficial del equipo 'Real Verdimar' en el partido
Tiene mala suerte 9.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Logroño

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Semero Larrinoa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Logroño.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Manuel Rueda Pérez de Logroño va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Logroño va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alfonso Corts va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Logroño a 4 - 0. Manuel Rueda Pérez va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Hèctor Alet de Logroño va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Logroño va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hèctor Alet des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Logroño va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Semero Larrinoa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Carlos Iturrista va incrementar l'avantatge de Logroño amb el 8 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Manuel Rueda Pérez va deixar a Nereyo Rincón assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Antonio Lecegui, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Real Verdimar

Goles Goles

  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Verdimar va reduir l'avantatge rival a 5 - 1, quan Philippe Rousselot va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir David Verdenosa va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Demetrio Gutiérrez de Foz.