Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461075

Copa 730461075 Información oficial sobre el partido 730461075 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 3 - 4 Los Silos CF Alineación oficial del equipo 'Los Silos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 3 - 2 Los Silos CF Alineación oficial del equipo 'Los Silos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Silos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rafael Sánchez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TDA TEAM es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 3.
  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 els aficionats van embogir quan en Ahmad Meriana va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de TDA TEAM.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TDA TEAM pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antxo Gorritxategi va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de TDA TEAM la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 218 Minuto 19 (Ocasión evento especial córner peinado): Antxo Gorritxategi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jorge Viuda havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Jorge Viuda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 66 per blocar una centrada d'en Alejandro Hoya va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TDA TEAM.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Jorge Viuda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TDA TEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Renato Camps de TDA TEAM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Silos CF

Goles Goles

  • 106 Minuto 5 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Marko Božović sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 5 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Marko Božović va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 en Luka Long va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Silos va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 70. Villy Fossen va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Mario Pineda de Silos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.