Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461066

Copa 730461066 Información oficial sobre el partido 730461066 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 5 - 4 hispanos Alineación oficial del equipo 'hispanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Super Kira Alineación oficial del equipo 'Super Kira' en el partido 6 - 1 hispanos Alineación oficial del equipo 'hispanos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Super Kira

Goles Goles

  • 116 Minuto 16 (Gol evento especial rápido + pase): Aleandro Mottola va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Sancho Villariño, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SuperKira va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Christophe Laplanche progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 122 Minuto 69 (Gol por la izquierda): SuperKira, atacant per l'esquerra al minut 69, va aprofitar el magnífic llançament de Gabriel Śleboda per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sancho Villariño va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): SuperKira va aconseguir el 5 - 2 quan Antonio Javier Teodoro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arijus Kūlokas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Christophe Laplanche es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Sancho Villariño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Sebastiano Amorfini va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gabriel Śleboda de SuperKira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

hispanos

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Un mica després, Pedro Núñez-Robles de hispanos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Publio Fuenlabrada va anar directament als peus de Pedro Núñez-Robles que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 2.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, hispanos va reduir l'avantatge rival a 5 - 3, quan Publio Fuenlabrada va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 150 Minuto 89 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Moritz Neul va reduir les distàncies per al hispanos amb un bon llançament de falta al minut 89. 5 a 4 quedava al marcador.