Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461046

Copa 730461046 Información oficial sobre el partido 730461046 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 2 - 0 phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 3 - 0 phampa team Alineación oficial del equipo 'phampa team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): Antoine Gelderblom de Palomas va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Tommaso Rapallini que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Palomas a 2 - 0. Tilik Bekter va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tilik Bekter, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Passaven 23 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en James Galea va rematar alt.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Rudi Štampar una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Paul-Antoine Boudry va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del phampa. La jugada d'estratègia del Palomas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Szymon Rogiewicz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Paco Ojeda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Cristian Cuartango, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Palomas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Tommaso Rapallini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 79 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

phampa team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): phampa van sortir al contraatac al minut 36, però Jóhannes Bjarnhéðinsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.