Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461011

Copa 730461011 Información oficial sobre el partido 730461011 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 3 - 6 cocoteros f.c Alineación oficial del equipo 'cocoteros f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido 2 - 6 cocoteros f.c Alineación oficial del equipo 'cocoteros f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Roberto Villafuentes, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 63 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en Víctor Gil García, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Matrukitos a l'empat.
  • 101 Minuto 90 (Gol por el centro): El Matrukitos no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Carel Viets es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Abdelhamid Nachit es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després de 36 minuts, Víctor Gil García va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Juan Urzáiz va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

cocoteros f.c

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Rui Agostinho Pinaud que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de 寛明 (Hiroaki) 角谷 (Sumiya) va acabar en una passada genial cap al jugador de cocoteros Dimitri Pavilla, que va marcar el 1 - 2.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Leon van der Luyt va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, cocoteros, al minut 37. El marcador va canviar a 1 - 3.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Walery Wyroślak va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Petr Tsvirko des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Luca Janits va aprofitar un error defensiu al minut 69, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 6 al marcador per a cocoteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Dimitri Pavilla va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.