Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460990

Copa 730460990 Información oficial sobre el partido 730460990 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 3 - 0 Balboas Team Alineación oficial del equipo 'Balboas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LABAJOS F.C. Alineación oficial del equipo 'LABAJOS F.C.' en el partido 3 - 0 Balboas Team Alineación oficial del equipo 'Balboas Team' en el partido
Tiene un resultado normal 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LABAJOS F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): LABAJOS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Jorge Vizco va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LABAJOS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tudor Guriuc va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cătălin Firuţă, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a LABAJOS.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Lennard van Damme va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Cătălin Firuţă! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Balboas. La jugada d'estratègia del LABAJOS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Călin Butică va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Enrique Pedraza de LABAJOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Balboas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jaime Isasi, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jo Sommerer de Balboas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.