Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460976

Copa 730460976 Información oficial sobre el partido 730460976 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido 3 - 1 lapapadadelorenzoFC Alineación oficial del equipo 'lapapadadelorenzoFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Isidras y los Silvios Alineación oficial del equipo 'Las Isidras y los Silvios' en el partido 1 - 2 lapapadadelorenzoFC Alineación oficial del equipo 'lapapadadelorenzoFC' en el partido
Tiene suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,7 % 40,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Isidras y los Silvios

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Aitame Victorio de Isidras, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Isidras va augmentar la diferència quan Cristian Muñoz Franco no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aitame Victorio es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Aron Jaggan gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mikalaj Buloichyk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hans Lieng de Isidras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

lapapadadelorenzoFC

Goles Goles

  • 142 Minuto 88 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Rhun Lewis de Lapapada va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Hans Lieng no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Tom Steinberg estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Tom Steinberg, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Lapapada van sortir al contraatac al minut 86, però Rhun Lewis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.