Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460947

Copa 730460947 Información oficial sobre el partido 730460947 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 0 - 2 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CUCLES Alineación oficial del equipo 'CUCLES' en el partido 2 - 1 Tartessos Balompié Alineación oficial del equipo 'Tartessos Balompié' en el partido
Tiene mala suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CUCLES

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després de 22 minuts, Félix Somalo va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Tyler Smith de CUCLES va intentar batre la porteria rival al minut 56 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): CUCLES van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Àlex Saula va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roby Compagnon de CUCLES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jimmy Kelly de CUCLES es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.

Tartessos Balompié

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Laurent Mer al minut 10 va permetre a Tartessos prendre avantatge per 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a Tartessos l'avantatge per 0 - 2. Krijn Zuur en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marc Dürrnagel no va ser aprofitada per en Lesar Sezer que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 282 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Memo Postigo es va quedar sol davant del porter, al minut 65. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CUCLES. La jugada d'estratègia del Tartessos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Memo Postigo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.