Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460884

Copa 730460884 Información oficial sobre el partido 730460884 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido 0 - 2 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drinkteam_Corp Alineación oficial del equipo 'Drinkteam_Corp' en el partido 1 - 1 Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,3 % 6,8 % 71,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drinkteam_Corp

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): El Drinkteam_Corp va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En David Cantín la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Drinkteam_Corp sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Abdeslam Hanif, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): Al minut 19 en Adriano Pergamo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Pantaleones

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Pantaleones va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Yeray Valdivia Bravo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Angel Stoyadinov que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del Pantaleones va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Radek Kaštyl, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Yeray Valdivia Bravo va sortir per sobre el travesser.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Mario Zanoni al minut 28.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Eduardo Manjarrés de Pantaleones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.