Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460835

Copa 730460835 Información oficial sobre el partido 730460835 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 6 - 1 Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
EL ESPIRITU DEL LOBO Alineación oficial del equipo 'EL ESPIRITU DEL LOBO' en el partido 6 - 0 Xucrut Alineación oficial del equipo 'Xucrut' en el partido
Tiene un resultado normal 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL ESPIRITU DEL LOBO

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, ESPIRITU aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Enrique Somalo va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a ESPIRITU va ser Albert Pellisa.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ESPIRITU pel centre va donar un gran resultat: el gol de Saúl Anchieta va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Marceliano Jarro la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Albert Pellisa que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Asaf Berter es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Saúl Anchieta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a ESPIRITU.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Marceliano Jarro gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Miguel Muñoz va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Juan Decap una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Juan Miguel Muñoz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Miguel Muñoz al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Sorin Encuţu va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 207 Minuto 68 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Vlatko Žaja va enviar un xut des de 40 metres al minut 68, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Seba Beirens de ESPIRITU va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Xucrut

Goles Goles

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Río de Xucrut es va guanyar la targeta groga merescudament.