Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460817

Copa 730460817 Información oficial sobre el partido 730460817 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 7 - 1 Güimil F.C. Alineación oficial del equipo 'Güimil F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Rayo Rojo Alineación oficial del equipo 'El Rayo Rojo' en el partido 2 - 0 Güimil F.C. Alineación oficial del equipo 'Güimil F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Rojo

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Humberto Molero, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rayo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 115 Minuto 20 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fabián Gil de Rayo va fer un bon esprint per escapar-se de Vital Reales i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 135 Minuto 35 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fabián Gil va demostrar la seva experiència quan al minut 35 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 3 - 1. És un murri!
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Rayo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tegus Sube progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Telmo Zarraonandía era molt més ràpid que el defensa Marco Antonio Mateos Cabeza. Al minut 40, el jugador de Rayo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 59 minuts de joc, Telmo Zarraonandía, corrent com un esperitat, superà primer Marco Antonio Mateos Cabeza per velocitat, i després el porter posant el 6 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bruno Finelli va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Bruno Finelli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 41, però una magnífica aturada de Bence Paljak va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Güimil F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Josep Pere Amposta va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Güimil, Àlex Vilasaló, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Güimil van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 9 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Vital Reales, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Tijmen Leeuwenburgh va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.