Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460792

Copa 730460792 Información oficial sobre el partido 730460792 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 2 - 0 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Guinyu Force Alineación oficial del equipo 'Guinyu Force' en el partido 5 - 1 You Will never Alineación oficial del equipo 'You  Will never' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guinyu Force

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Barnieh Amponsah de Guinyu, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. O.J. Cayabyab es va introduir dins la defensa central al minut 43, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Errando Orkain va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Guinyu.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Guinyu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Errando Orkain en un 1 contra 1 amb el porter Abdelouahid Ousmane, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 51 quan Errando Orkain de Guinyu gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abdelouahid Ousmane al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Barnieh Amponsah va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Barnieh Amponsah va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

You Will never

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Xevi Moré, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Johnny Apple no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfred Bzowy va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mecnur Mucip va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 63, quan un error defensiu va deixar Mecnur Mucip completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Diogo Luís Ramalhete va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Xevi Moré.