Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460657

Copa 730460657 Información oficial sobre el partido 730460657 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido 3 - 0 The Purgue Alineación oficial del equipo 'The Purgue ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido 2 - 0 The Purgue Alineación oficial del equipo 'The Purgue ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rcde Morey

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paulo De Santos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Morey se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Morey va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Santiago Barba progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Morey a 3 - 0. Santiago Barba va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Santiago Barba va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Paulo De Santos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Manuel Elizaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): En Dominik Bidner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

The Purgue

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Purgue van sortir al contraatac amb encert al minut 30, però Emílio Paulo Ribeiro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purgue va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Maurizio Pandolfini va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purgue va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rumen Kotzev, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rumen Kotzev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.