Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460570

Copa 730460570 Información oficial sobre el partido 730460570 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 2 - 1 Sakali Balompie Alineación oficial del equipo 'Sakali Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pistoleros capua FC Alineación oficial del equipo 'Pistoleros capua FC' en el partido 2 - 1 Sakali Balompie Alineación oficial del equipo 'Sakali Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,2 % 1,6 % 14,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pistoleros capua FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Xander Huisman no va poder aturar Krzysztof Bonna de Pistoleros, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 77 el 1 - 1.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Al minut 112 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Pistoleros va ser Pedro Puvill.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Krzysztof Bonna! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jorge Díez de Aux va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Alex Stivala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 93 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pistoleros, l'equip va recuperar la pilota al minut 93 i va contraatacar. En Biel Puvill va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Krzysztof Bonna de Pistoleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emir Kerem Özgüneş de Pistoleros es va emportar una amonestació al minut 117 per provocar un rival.

Sakali Balompie

Goles Goles

  • 187 Minuto 34 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Balompie va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En 洪 (Hong) 达海 (Dahai) en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 73 per Ananaias Karuga va anar a parar a la creueta.
  • 287 Minuto 116 (Ocasión tiro lejano): Al minut 116 un refús amb el peu d'en Ömür Melikşah va anar a parar als peus del Willem van Engelen que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 96, Ananaias Karuga de Balompie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.