Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460558

Copa 730460558 Información oficial sobre el partido 730460558 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 0 - 3 Les Bories Alineación oficial del equipo 'Les Bories' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SparzTim Alineación oficial del equipo 'SparzTim' en el partido 1 - 1 Les Bories Alineación oficial del equipo 'Les Bories' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,4 % 8,4 % 69,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SparzTim

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Damaso Tellabide va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SparzTim sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Enrique Arana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 施 (Shi) 淮永 (Huaiyong) de SparzTim va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 79 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Carlos Blanco intentava donar suport als companys del Carlos Blanco; però tot esforç era en va.

Les Bories

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 7, en Carlos Angulo la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Diego Cubillo que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 20 (Gol de penalti): Al minut 20 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Bories, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Marlo Gilliéron va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Bories va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Damián Rubalcaba.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Diego Hoya de Bories va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Daniel Iurea va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Marlo Gilliéron de Bories va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marlo Gilliéron va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Bories va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.