Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460471

Copa 730460471 Información oficial sobre el partido 730460471 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Osasuna Alineación oficial del equipo 'Osasuna' en el partido 3 - 5 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Osasuna Alineación oficial del equipo 'Osasuna' en el partido 3 - 0 Los Ziocannitos Alineación oficial del equipo 'Los Ziocannitos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Osasuna

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Valenzuela Núñez ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Osasuna es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Alfredo Vargas Morales va donar a Osasuna un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Imanol Goenaga, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Osasuna se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Alfredo Vargas Morales una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Soykal Battal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Airat Latifullin va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Los Ziocannitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Rafael Felpeto va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Ziocannitos.
  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 66 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rafael Felpeto marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Óscar Vergara Giles va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 3 al minut 80.
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Ziocannitos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Óscar Vergara Giles, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 4.
  • 117 Minuto 89 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment József Svébis, que quasi sense aire va regalar la pilota a Itzai Lasa de Ziocannitos, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 5. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 10 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Itzai Lasa va fer al minut 10 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Abel Espartero, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ziocannitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Abel Espartero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 79 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Josep Àngel Tarin després que el jugador de Ziocannitos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.