Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460469

Copa 730460469 Información oficial sobre el partido 730460469 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Corvera A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Corvera A.C.F.' en el partido 3 - 5 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Corvera A.C.F. Alineación oficial del equipo 'Corvera A.C.F.' en el partido 0 - 2 Fake Plastic Team Alineación oficial del equipo 'Fake Plastic Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corvera A.C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Corvera el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eremia Dolidze va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Corvera van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 22, però el xut de Miguel Padial des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaweł Andryka de Corvera es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Coré Nogués de Corvera va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Corvera Eremia Dolidze no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Fabio Bernocchi es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Miguel Padial anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Corvera.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Javier De Rala de Corvera va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.

Fake Plastic Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Plastic agafava avantatge al minut 61 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jacob Overgaard amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Mircea Liţescu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en Mircea Liţescu va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Ryszard Jędraszczyk quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Joaquín Ilzauspea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Coré Nogués va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Mircea Liţescu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Coré Nogués, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Mircea Liţescu de Plastic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 101, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 104 (Ocasión por el centro): Plastic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 104, quan Joaquín Ilzauspea va quedar-se sol davant el porter Coré Nogués, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 105 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joaquín Ilzauspea que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ryszard Jędraszczyk va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Ilje Gooren de Plastic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Coré Nogués en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Plastic, Mircea Liţescu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Joaquín Ilzauspea de Plastic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Coré Nogués en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.