Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460333

Copa 730460333 Información oficial sobre el partido 730460333 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 8 - 6 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 9 - 0 Sant Julià Alineación oficial del equipo 'Sant Julià' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICASSENT C. F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 els aficionats van embogir quan en Liubomyl Blazhaev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PCST.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PCST contenien la respiració mentre en Josep Bellvís s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 111 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104, Héctor Aspillaga va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nicolae Muscă va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jordi Llena al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Zuhur Agirreelexpeiti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jetmir Bibbo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Héctor Aspillaga, als 51 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Josep Bellvís una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Jordi Llena va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Josep Bellvís va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de PCST Jetmir Bibbo va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Jordi Llena va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 5 - 3
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de PCST, Zuhur Agirreelexpeiti, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Giron Kaplan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 7 - 5 per a PCST.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Nicolae Muscă de PCST, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jordi Llena en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 6.

Sant Julià

Goles Goles

  • 140 Minuto 34 (Gol de contra de falta): El contraatac de SJ va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Juan Pedro Coello va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Juan Pedro Coello va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): SJ agafava avantatge al minut 96 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jarein Mezquida amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El SJ creava perill des de la dreta al minut 30, però en Giron Kaplan, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Rainerio Aller desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Loevan Chauvin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SJ, Juan Pedro Coello, col·locà la pilota just a les mans d'en Giron Kaplan. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Jarein Mezquida de SJ, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Giron Kaplan en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de SJ Loevan Chauvin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giron Kaplan es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Rainerio Aller va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.