Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460312

Copa 730460312 Información oficial sobre el partido 730460312 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Los Marea Alineación oficial del equipo 'Los Marea' en el partido 0 - 2 FC NeoFLeKy 08 Alineación oficial del equipo 'FC NeoFLeKy 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Marea Alineación oficial del equipo 'Los Marea' en el partido 0 - 1 FC NeoFLeKy 08 Alineación oficial del equipo 'FC NeoFLeKy 08' en el partido
Tiene un resultado normal 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Marea

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Marea va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Saber Mubarak Al-Zubaidy, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Bozzolan de Marea va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 39, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Distel Bakanja de Marea va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC NeoFLeKy 08

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): NeoFLeKy va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Xavi Farran.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marea. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gonzalo Faes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del NeoFLeKy es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): NeoFLeKy quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Víctor Mesco va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Xavi Farran. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Mesco.