Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460305

Copa 730460305 Información oficial sobre el partido 730460305 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido 2 - 4 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sorrentino Calcio Alineación oficial del equipo 'Sorrentino Calcio' en el partido 1 - 3 ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sorrentino Calcio

Goles Goles

  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 l'àrbitre va premiar Sorrentino amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Nafarroa Medrano Ruiz va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Sorrentino va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 Paco Marín Alonso va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Sorrentino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Salamanca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 210 Minuto 99 (Ocasión de falta): Nafarroa Medrano Ruiz va llançar una falta directa al minut 99 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Ong Kim Ming de Sorrentino va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 68 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Óscar Mellado de ROBERCARRERA marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Joan Pere Deseuras va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 171 Minuto 94 (Gol por el centro): En Andrés Freijoso donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 94 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 143 Minuto 100 (Gol de contra por la derecha): Julen Montemayor va marcar al minut 100 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Vilhelmi Horsma va xutar magistralment una falta al minut 13 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): ROBERCARRERA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marek Doksanský va desviar el xut final de Joan Pere Deseuras després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): ROBERCARRERA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Joan Pere Deseuras va quedar-se sol davant el porter Marek Doksanský, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Javier Sahuquillo va estar a punt de posar per davant a ROBERCARRERA amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marek Doksanský va impedir un gol cantat.
  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jonathan Reyes va superar els defenses rivals per velocitat al minut 40 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Joan Pere Deseuras va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marek Doksanský, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Óscar Mellado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 92, quan en Óscar Mellado va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Sahuquillo de ROBERCARRERA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Julen Montemayor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.