Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460248

Copa 730460248 Información oficial sobre el partido 730460248 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido 7 - 4 Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Madremanya F.C. Alineación oficial del equipo 'Madremanya F.C.' en el partido 7 - 1 Benito Camelas C.F Alineación oficial del equipo 'Benito Camelas C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 7.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madremanya F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Madremanya va ser Roberto Kahana.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Madremanya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Uwe Nadolski va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Csaba Leszkoven va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Madremanya pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jörg Heinrich Augusten va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): Amb 56 minuts jugats, en Uwe Nadolski va augmentar l'avantatge de Madremanya a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Jörg Heinrich Augusten de Madremanya va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Jörg Heinrich Augusten va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Mygmar Damdinsuryn, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Csaba Leszkoven de Madremanya es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jörg Heinrich Augusten.

Benito Camelas C.F

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Berriotxoa Aiardi va anar directament als peus de Alberto Sacristán que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 151 Minuto 43 (Gol por el centro): Un mica després, Alberto Sacristán de Camelas va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 6 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Alberto Sacristán.
  • 152 Minuto 87 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 7 - 4 quan Lluís Sarrainat va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 87 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Alejandro Maeso Sánchez al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sergio Valdés va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Yoaz Azani no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fruela Ortega Aguilar de Camelas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.