Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460174

Copa 730460174 Información oficial sobre el partido 730460174 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 4 - 3 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C SpiGaTs Alineación oficial del equipo 'F.C SpiGaTs' en el partido 3 - 1 Nottingam Prisa Alineación oficial del equipo 'Nottingam Prisa' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C SpiGaTs

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Dănuţ Darie va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 44.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SpiGaTs s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dănuţ Darie que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 73 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): SpiGaTs prenia la batuta de l'encontre al minut 83, quan en Olindo Vilares va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 111 (Gol por la derecha): El jugador Michelangelo Mini de SpiGaTs, després de 111 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Olindo Vilares va estar a punt d'empatar per a SpiGaTs quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Leheren Gaztañadi va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Józef Kucab! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Freund de SpiGaTs es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Nottingam Prisa

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Clodomiro Raïch donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Clodomiro Raïch de Nottingam va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 84 (Gol por el centro): Als 84 minuts de partit, Andre Gheorghe de Nottingam va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Romeo Orozco León després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rubén Las Heras Rueda va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 42 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Rubén León Rodrigo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Rubén León Rodrigo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.