Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460167

Copa 730460167 Información oficial sobre el partido 730460167 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 0 - 4 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 0 - 6 Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido
Tiene un resultado normal 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armilla MQM

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 14 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): 苗 (Miao) 偌良 (Ruoliang) va enviar un xut des de 40 metres al minut 14, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Armilla sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en 苗 (Miao) 偌良 (Ruoliang), perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Dumitru-Nicolae Ghioca de Armilla va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Benjamín Valduerteles va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dumitru-Nicolae Ghioca, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Armilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Martínez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dumitru-Nicolae Ghioca.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Perea Gonzalez de Armilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Halcón Solador

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): En Pir Breithoff donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 4 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Jacek Jońca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Pir Breithoff, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Valentín Pérez del Río va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 80, i va fer pujar el 0 - 3 per a H. Solador.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Subhash Atre va aprofitar un error defensiu al minut 81, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a H. Solador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Cristiano Tiberi després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juha Hyry va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Valentín Pérez del Río quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juha Hyry, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Jacek Jońca va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 de partit, Pir Breithoff va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Thibault Leemans de H. Solador la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.