Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460087

Copa 730460087 Información oficial sobre el partido 730460087 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

PB VILAFRANCA Alineación oficial del equipo 'PB VILAFRANCA' en el partido 3 - 2 granmazinger Alineación oficial del equipo 'granmazinger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PB VILAFRANCA Alineación oficial del equipo 'PB VILAFRANCA' en el partido 2 - 1 granmazinger Alineación oficial del equipo 'granmazinger' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,5 % 30,1 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PB VILAFRANCA

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Máximo Manzanares va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 115 Minuto 96 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 96 minuts de joc, Juan Bujeque, corrent com un esperitat, superà primer David Maestre Zapata per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 122 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Rosendo Gontad de VILAFRANCA aconseguir un gol al minut 98 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 26 minuts, en Juan Bujeque no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rosendo Gontad va estar a punt d'avançar els locals al minut 60 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Bujeque va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Hervé William Webo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sami Azizi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73, Yorrick Vullings arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

granmazinger

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mario Rodrigo Montero que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): El jugador de granmazinger Mario Rodrigo Montero va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 94 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Hansjürg Uhlmann que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.