Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459919

Copa 730459919 Información oficial sobre el partido 730459919 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 1 - 6 DPM FC Alineación oficial del equipo 'DPM FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Briviesca C.F. Alineación oficial del equipo 'Briviesca C.F.' en el partido 0 - 6 DPM FC Alineación oficial del equipo 'DPM FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Briviesca C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Briviesca va ser Jorge Osvaldo Alaniz.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vojmir Avgustin de Briviesca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

DPM FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Jaume Bagur va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): En Ignacio Icoaga va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jaume Bagur la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Fabián Gil de Biedma va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Ignacio Icoaga va augmentar l'avantatge de DPM a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Jaume Bagur va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 1 - 5 per a DPM.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fabián Gil de Biedma de DPM l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de DPM a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ignacio Icoaga va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Fabián Gil de Biedma quasi aconsegueix empatar per DPM al minut 26, però Nicolas Praud va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): José María Toro Díaz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicolas Praud, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, José María Toro Díaz va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nicolas Praud va estar atent i va desviar la pilota a córner.