Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459881

Copa 730459881 Información oficial sobre el partido 730459881 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

StBoi Dragons Alineación oficial del equipo 'StBoi Dragons' en el partido 0 - 2 canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
StBoi Dragons Alineación oficial del equipo 'StBoi Dragons' en el partido 0 - 1 canserrita Alineación oficial del equipo 'canserrita' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

StBoi Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): SBDragons van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 42, però Manex Garfasolo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 92 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SBDragons va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Geri Vanderelst, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armando Munaò de SBDragons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Zumiza de SBDragons amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

canserrita

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 26, quan Josef Zunt va posar els visitants canserrita per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 56 (Gol de falta): Sixten Läfén va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a canserrita gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del canserrita que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Teodosio Tavola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franco Machado de canserrita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.