Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459767

Copa 730459767 Información oficial sobre el partido 730459767 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido 0 - 4 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UEA Gramenet Alineación oficial del equipo 'UEA Gramenet' en el partido 1 - 2 Malaka-IV Alineación oficial del equipo 'Malaka-IV' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,3 % 10,2 % 66,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UEA Gramenet

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en David Brunazzo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): David Brunazzo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Omar Cholmondley va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Pedro Irusta de Gramenet va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 18, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Gramenet va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yekutiel Khalfa va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Malaka-IV

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Konstantin Ganchev donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Juanfran Roa va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Beneharo Sancho la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Mečius Vavulinas de Malaka-IV l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 34 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Konstantin Ganchev, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Beneharo Sancho. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després de 12 minuts, Nicolae Dumitrescu va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fabrizio Perosino va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Iván Nahuel Legrand va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iain Francis de Malaka-IV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julián Oliveros.