Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459736

Copa 730459736 Información oficial sobre el partido 730459736 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido 4 - 0 Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atomic F.C. Alineación oficial del equipo 'Atomic F.C.' en el partido 2 - 0 Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido
Tiene suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atomic F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pablo Blanckart, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atomic se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Bodo Frankenberger, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Atomic.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Dagobert Juhász va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atomic a 4 - 0. Enders Voss va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Atomic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zoltán Zrínyi en un 1 contra 1 amb el porter Dariusz Kroczak, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Blanckart va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Camillo Pallone va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Akram Abd El Samiee de Atomic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 85 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pablo Blanckart estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bodo Frankenberger, als 85 minuts, va fallar per ben poc.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Atomic ho intentava per la dreta per mitjà de Pencho Shikov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Paquete metes

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luca van der Born de Paquete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Paolo Cacciatore de Paquete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.