Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459725

Copa 730459725 Información oficial sobre el partido 730459725 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 3 - 2 Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
independiente de pueblonuevo Alineación oficial del equipo 'independiente de pueblonuevo' en el partido 1 - 4 Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

independiente de pueblonuevo

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Dejan Devetak, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del independiente contenien la respiració mentre en Hocine Aeeiman s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 143 Minuto 51 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de independiente va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Henri Alppinen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 2.

Incompetentes

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Ernst Lichti va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 15.
  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Stanisław Hardej de Incompetentes va marcar de penal l'empat al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Es duien 49 minuts de partit jugats quan Stanisław Hardej va estar a punt de posar per davant a Incompetentes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesus Duarte da Conceição va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, un refús desafortunat de Jesus Duarte da Conceição, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ernst Lichti no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Leon Yannick Micheelsen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Yalçın Erbey va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Leon Yannick Micheelsen quasi aconsegueix empatar per Incompetentes al minut 89, però Jesus Duarte da Conceição va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.