Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459724

Copa 730459724 Información oficial sobre el partido 730459724 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Barsaaa!! Alineación oficial del equipo 'Barsaaa!!' en el partido 1 - 4 lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barsaaa!! Alineación oficial del equipo 'Barsaaa!!' en el partido 0 - 4 lerdos Alineación oficial del equipo 'lerdos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barsaaa!!

Goles Goles

  • 102 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 40 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Ugo Morici, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Barsaaa!! a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nissim Har Adir estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roberts Miķelsons, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Nissim Har Adir no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

lerdos

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de lerdos va ser finalitzada des de l'esquerra per Cristiano Sambogna al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 180 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20, una falta xutada per Zaid Ashraf va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a lerdos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Korey Wenzel, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Stephen Harvey va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 1 - 4 per a lerdos.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Brian Downey després de 24 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kyle O'Brien va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tiziano Campara, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tiziano Campara va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Zaid Ashraf. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.