Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459681

Copa 730459681 Información oficial sobre el partido 730459681 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Atlético las vegas Alineación oficial del equipo 'Atlético las vegas' en el partido 4 - 3 El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlético las vegas Alineación oficial del equipo 'Atlético las vegas' en el partido 1 - 4 El Retorno de San Albano F.C. Alineación oficial del equipo 'El Retorno de San Albano F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético las vegas

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atlético contenien la respiració mentre en Walt Koekebakker s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): Abel Veredas va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Joan Cavelier, que no va fallar i va marcar el 2 - 1.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Atlético va augmentar la diferència quan José María Juarros no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Romualdo Castro-Medinilla no va poder aturar Abel Veredas de Atlético, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 87 el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Joan Cavelier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Jakub Tyborski gairebé va marcar per a Atlético des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ionuţ Seleşan de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Kristinas Šiupinys de Atlético va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Retorno de San Albano F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 28 minuts Jorge Camor va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 153 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors de Retorno no defallien en cap moment. Producte d'això, en Telémaco Batea va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): Retorno van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 85, quan Marc Baden va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5 Francés Xavier Aubià va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Elizalde Quintulén va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Retorno va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Antonio Serret va sortir per sobre el travesser.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Retorno la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.