Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459596

Copa 730459596 Información oficial sobre el partido 730459596 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Atletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atletic Barcelona' en el partido 0 - 2 Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atletic Barcelona Alineación oficial del equipo 'Atletic Barcelona' en el partido 1 - 2 Vampirators Alineación oficial del equipo 'Vampirators' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Barcelona enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Zvonko Valenčič per la seva rapidesa. Al minut 83 va intentar marxar per velocitat d'en Juan Manuel Garro, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefan Frans de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Vampirators

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jean Drolet sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Arne Remšak que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): Malte Alexander Wieseck va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Vampirators.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Quirico Diz de Vampirators, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Luka Heuninck quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Adalberto Conxil, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luka Heuninck es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hamed Rouhafza va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 7, Arne Remšak de Vampirators va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.