Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459572

Copa 730459572 Información oficial sobre el partido 730459572 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 4 - 5 Camargo Alineación oficial del equipo 'Camargo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zuspurrín F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuspurrín F.C.' en el partido 2 - 2 Camargo Alineación oficial del equipo 'Camargo' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuspurrín F.C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 38 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 38, indicava inequívocament que en Raúl Roldán Caballero va saber trobar la xarxa rival. Zuspurrín desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Leonci Caminal de Zuspurrín, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Passat el minut 88 de joc, Raúl Roldán Caballero facilitava les coses al Zuspurrín amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 110 Minuto 106 (Gol de falta): Una falta al minut 106 va proporcionar un lliure directe al Zuspurrín. Raúl Roldán Caballero va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Mauro Cardil va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zuspurrín.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aimar Ozkoidi de Zuspurrín amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Camargo

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Als 39 minuts de partit, Jiri Mönttinen de Camargo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 160 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79 del partit, Jiri Mönttinen va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 174 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 2 - 3. Jiri Mönttinen va llençar el penal ras arran de pal.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): Camargo agafava avantatge al minut 98 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hijeronim Zadnik amb mestria.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): Amb 107 minuts jugats, Sérgio Felipe Varela de Camargo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Harald Brinch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 261 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Pio Pollastrini al minut 76 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaume Sumoy quasi marca en una jugada assajada de córner que Fiorenzo Chiellini havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sérgio Felipe Varela de Camargo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noe Ventoso de Camargo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vincent Schozach de Camargo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.