Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459562

Copa 730459562 Información oficial sobre el partido 730459562 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

FC Barna Alineación oficial del equipo 'FC Barna' en el partido 1 - 4 EsTaKa TeaM Alineación oficial del equipo 'EsTaKa TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Barna Alineación oficial del equipo 'FC Barna' en el partido 1 - 3 EsTaKa TeaM Alineación oficial del equipo 'EsTaKa TeaM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barna

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Barna equilibrava la balança al minut 25. En Erick Quiroz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ermenter Tarruell va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Andoni Ulla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 60 minuts, en Ermenter Tarruell no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Iván Valero de Barna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Augusto Gálvez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

EsTaKa TeaM

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb 13 minuts jugats, Luis Uña de EsTaKa va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): En Rufino da Seara va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 59. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del EsTaKa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Uña, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Ñacle de EsTaKa l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 78 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Iker Maurolagoitia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Amaro Furtado que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en José Maino s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.