Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459481

Copa 730459481 Información oficial sobre el partido 730459481 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

josuecuervo team Alineación oficial del equipo 'josuecuervo team' en el partido 3 - 5 RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
josuecuervo team Alineación oficial del equipo 'josuecuervo team' en el partido 3 - 3 RCD Llucmajor Alineación oficial del equipo 'RCD Llucmajor' en el partido
Tiene un resultado normal 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,2 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

josuecuervo team

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abhishek Patel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del josuecuervo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 42.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): josuecuervo, atacant per l'esquerra al minut 66, va aprofitar el magnífic llançament de Nils-Alexander Auracher per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Passat el minut 84 de joc, Kieran Budd facilitava les coses al josuecuervo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jean-Paul Cuykens va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nils-Alexander Auracher va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Maxbert Erika va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): josuecuervo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nils-Alexander Auracher en un 1 contra 1 amb el porter Maxbert Erika, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kieran Budd.

RCD Llucmajor

Goles Goles

  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): El jugador visitant Benedito Barba va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 50 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 80 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Benedito Barba.
  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Passats 82 minuts de partit, Llucmajor es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Bogdan-Paul Filcea es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 94 (Gol por la derecha): Al minut 94 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 3 - 4, gràcies a una bona internada de Davide Dulbecco que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Davide Dulbecco, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Davide Dulbecco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Bogdan-Sorin Nucu va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 89. En Benedito Barba va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.