Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459452

Copa 730459452 Información oficial sobre el partido 730459452 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Galaisha Correpasillos Alineación oficial del equipo 'Galaisha Correpasillos' en el partido 5 - 3 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaisha Correpasillos Alineación oficial del equipo 'Galaisha Correpasillos' en el partido 3 - 0 Ola owned U Alineación oficial del equipo 'Ola owned U' en el partido
Tiene suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaisha Correpasillos

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Correpasillos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 43 Yali Kochav va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 93 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Serhii Dmytrulin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Correpasillos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 93.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Manuel Villaverde del Correpasillos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Al minut 38, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gentil Matos va estar a punt de sentenciar el partit al minut 60, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en 朱 (Zhu) 仁伟 (Renwei). Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Villaverde va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Correpasillos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Govantes va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marcin Pyrek.
  • 231 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Feike Pirlet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 99, però una magnífica aturada de Marcin Pyrek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 113 (Ocasión por la izquierda): Correpasillos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 113 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Humbert van Soldt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Villaverde de Correpasillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Rafael Govantes de Correpasillos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Manuel Villaverde va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Correpasillos a la tanda de penals: 3 - 2!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Correpasillos, Gentil Matos, col·locà la pilota just a les mans d'en Marcin Pyrek. El marcador: 3 - 2.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Yali Kochav de Correpasillos va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Wulfram Siebertz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a Correpasillos.

Ola owned U

Goles Goles

  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de owned eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 70, Raúl Ayneto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 140 Minuto 100 (Gol de contra de falta): El porter de owned va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Dirk Nicollier va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de owned va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Montes va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 30 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Giovanni Onorato, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Freddie Sosa va encarar al porter al 63, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del owned sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Raúl Ayneto, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 114 (Ocasión de contra por la derecha): Freddie Sosa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de owned que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de owned Raúl Ayneto, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Wulfram Siebertz. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jon Joseba Ganbalena va xutar fora per a owned, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de owned, Francisco Campaspero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pablo Montes, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Wulfram Siebertz va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de owned i 4 - 3 al marcador.