Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459410

Copa 730459410 Información oficial sobre el partido 730459410 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 6 - 1 Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 9 - 0 Basura Inmunda Alineación oficial del equipo 'Basura Inmunda' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Rubén 'Pipo' Baraja la va convertir en gol amb un remat de cap en Edmundo 'Mundo' Suárez tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 26 el marcador es va actualitzar: 1 - 0.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): David 'El Guaje' Villa va donar a JG-GR un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Edmundo 'Mundo' Suárez va augmentar l'avantatge de JG-GR a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que David 'El Guaje' Villa va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): JG-GR va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què David 'El Guaje' Villa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Andrei Hristache que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de JG-GR va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Edmundo 'Mundo' Suárez progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): JG-GR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Luis Gayà en un 1 contra 1 amb el porter Pavel Silaghi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Al minut 20, JG-GR va disposar d'un penal a favor, però el xut de Rubén 'Pipo' Baraja va ser aturat per Pavel Silaghi.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Edmundo 'Mundo' Suárez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Rubén 'Pipo' Baraja va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Pavel Silaghi va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Villaoz.

Basura Inmunda

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan David Andrés Zárate va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steponas Gaidulevičius de Inmunda la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.