Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459383

Copa 730459383 Información oficial sobre el partido 730459383 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido 1 - 4 Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Keltxus Alineación oficial del equipo 'Los Keltxus' en el partido 3 - 2 Campeones del mundo FC Alineación oficial del equipo 'Campeones del mundo FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Keltxus

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Leònides Dachs, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Keltxus se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Leònides Dachs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Keltxus.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ròmul Urgellès va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Acacio Herreras va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Acacio Herreras va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 81 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Gau no oblidarà el que li va passar durant el minut 83. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Leònides Dachs de Keltxus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Campeones del mundo FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 18. L'anotador per Campeones va ser Iván Fondevilla, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Iván Fondevilla quedar desmarcat i marcar per a Campeones al minut 33. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Pau Carra de Campeones va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Campeones van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Gerard Parés va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Campeones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gerard Esparrach va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Xofre Cazurro va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Antonio García de Caceres.