Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459281

Copa 730459281 Información oficial sobre el partido 730459281 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Entre vacas F.C. Alineación oficial del equipo 'Entre vacas F.C.' en el partido 3 - 4 HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Entre vacas F.C. Alineación oficial del equipo 'Entre vacas F.C.' en el partido 2 - 2 HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entre vacas F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 20 gràcies a la jugada de Érick Ducasse, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Matthies Aspacher va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Entre, Xervasio Brués, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Tsjinse Boitsma de Entre va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Entre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Torsten Jahl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Connor Pullen.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Matthies Aspacher de Entre va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Xervasio Brués es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 el Entre va posar setge sobre la defensa central visitant però en Quintín Arranz no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Badreddine Afellay de Entre va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 71, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Entre enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

HeisenFC

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): Als 21 minuts de partit, Aristides Costa Coutinho de HeisenFC va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jorge Antolín, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Jorge Antolín va pentinar un córner cap al segon pal que Mauricio Corsavi va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 3.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): HeisenFC agafava avantatge al minut 74 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jorge Antolín amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Torsten Jahl va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 27 de joc.