Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459178

Copa 730459178 Información oficial sobre el partido 730459178 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 9 - 0 Atlético Forxa Alineación oficial del equipo 'Atlético Forxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PRIORO C.F. Alineación oficial del equipo 'PRIORO C.F.' en el partido 3 - 0 Atlético Forxa Alineación oficial del equipo 'Atlético Forxa' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PRIORO C.F.

Goles Goles

  • 105 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 4, Massimiliano Mario Lacrimini va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a David 'Gooooooooal' Del Blanco, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Justo Ortega Aguilar sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 26 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, PRIORO va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Maciej Gabryelski, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Maciej Gabryelski és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Joan Francesc Delpuig perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): David 'Gooooooooal' Del Blanco va augmentar la diferència de PRIORO a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): PRIORO va augmentar la diferència quan Joan Francesc Delpuig no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 67, el PRIORO va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tuomo Kavakka, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 7 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Joan Francesc Delpuig de PRIORO va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Als 79 minuts de joc, els nois de PRIORO van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes David 'Gooooooooal' Del Blanco augmentant l'avantatge per als locals: 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 9 (Ocasión de falta): En David 'Gooooooooal' Del Blanco es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel Pulido va rematar alt.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després David 'Gooooooooal' Del Blanco de PRIORO va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Atlético Forxa

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): En Alejandro Araújo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adrián Vicente, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atlético va anar a parar a la dreta de l'atac on en Heiko Remlein, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heiko Remlein de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Skyttä es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.