Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730459107

Copa 730459107 Información oficial sobre el partido 730459107 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 6 - 5 Deportivo Reus Alineación oficial del equipo 'Deportivo Reus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.Z.O.F.C. Alineación oficial del equipo 'A.Z.O.F.C.' en el partido 1 - 0 Deportivo Reus Alineación oficial del equipo 'Deportivo Reus' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.Z.O.F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Isaac Cladera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de A.Z.O.F.C. que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Rubén Laso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de A.Z.O.F.C..
  • 208 Minuto 94 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Miguel Pinedo de A.Z.O.F.C. va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Joan Xavier Vinader que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): A.Z.O.F.C. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 96 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Miguel Pinedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Cladera de A.Z.O.F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Héctor Osorio Acevedo de A.Z.O.F.C. anava molt fort i col·locat però Christoph Richard no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de A.Z.O.F.C. Joan Xavier Vinader no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Christoph Richard es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Ceferino Penzol xutant per a A.Z.O.F.C. va fer anar la pilota just on la volia, però Christoph Richard, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, José Gonzaga va xutar fora per a A.Z.O.F.C., el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Titus Pieleanu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a A.Z.O.F.C..
  • 055 Minuto 131 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Abraham Añel de A.Z.O.F.C. va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Perico Martínez de A.Z.O.F.C., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Christoph Richard en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de A.Z.O.F.C. Jorge Miguel Pinedo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 137 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Rubén Laso de A.Z.O.F.C. va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): David Cruanyas de A.Z.O.F.C., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Christoph Richard en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.

Deportivo Reus

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 100 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 100, però Czesław Augustowski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Sergio Fuensalida de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Deportivo Asclepiodoto Fornons va intentar enganyar Pedro Nadal amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Abdelghaffar Quassimi va clavar el 1 - 1 per a Deportivo amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Deportivo Daniel Mouré, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Nadal. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo, Yiannis Gkountopoulos, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Czesław Augustowski de Deportivo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Christoph Richard va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Deportivo Jari Lindell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Nadal es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 136 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Fuensalida de Deportivo va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): En Kurt Heim anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Deportivo.
  • 059 Minuto 140 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ulrich Martin Krasemann, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro Nadal va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Deportivo i 6 - 5 al marcador.