Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730452312

Copa 730452312 Información oficial sobre el partido 730452312 en Hattrick

06.03.2024 10:30:00

Berengar's gods Alineación oficial del equipo 'Berengar's gods' en el partido 3 - 0 Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berengar's gods Alineación oficial del equipo 'Berengar's gods' en el partido 3 - 0 Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berengar's gods

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de István Pleskó, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Kornél Murai és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en István Pleskó perquè aconseguís el 2 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tamás Szalai va incrementar l'avantatge de Berengars amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Tamás Szalai va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Berengars van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Harald Langerwehe va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kristóf Markóczi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Berengars van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en István Pleskó, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Berengars va estar a punt de marcar quan Kornél Murai va fer una passada impressionant a Farkas Rudas, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristóf Markóczi de Berengars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en András Tóth de Berengars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78 de partit, Kristóf Markóczi de Berengars va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Alba City FC

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, László Tébi de Alba va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihály Darvalics de Alba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.