Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730441226

Copa 730441226 Información oficial sobre el partido 730441226 en Hattrick

05.03.2024 20:30:00

JK Setämiehet Alineación oficial del equipo 'JK Setämiehet' en el partido 0 - 3 Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
JK Setämiehet Alineación oficial del equipo 'JK Setämiehet' en el partido 0 - 6 Tammijärven Taisto Alineación oficial del equipo 'Tammijärven Taisto' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JK Setämiehet

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Héctor Hugo Ros, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Nante Kotilehto va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Héctor Hugo Ros.

Tammijärven Taisto

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Dud Moss que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Antti Ahonen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bernard Cyba de Taisto l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 43 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Antti Ahonen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Taisto va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Kleofas Troka va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Honorio Sojo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.