Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730440197

Copa 730440197 Información oficial sobre el partido 730440197 en Hattrick

05.03.2024 20:20:00

John ROU Alineación oficial del equipo 'John ROU' en el partido 0 - 4 Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
John ROU Alineación oficial del equipo 'John ROU' en el partido 1 - 8 Dormammu Alineación oficial del equipo 'Dormammu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

John ROU

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): Anthony Bondi quasi marca en una jugada assajada de córner que Rafał Butryn havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de John Rafał Butryn quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): El John va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 60, però en Cristiano Arecchia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Dormammu

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Armin Gasser que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dom.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Leandro Bereiter va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Leandro Bereiter va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 3 per a Dom.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al 57 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Dom augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Siegfried Ospelt es rifés el porter i marqués el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Leandro Bereiter va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Siegfried Ospelt rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Christian Burgmeier va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Siegfried Ospelt, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Leandro Bereiter al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siegfried Ospelt.