Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730434362

Copa 730434362 Información oficial sobre el partido 730434362 en Hattrick

05.03.2024 19:45:00

vankettia Alineación oficial del equipo 'vankettia' en el partido 4 - 2 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vankettia Alineación oficial del equipo 'vankettia' en el partido 2 - 0 S.giorgio a cremano Alineación oficial del equipo 'S.giorgio a cremano' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vankettia

Goles Goles

  • 110 Minuto 18 (Gol de falta): Al minut 18, vankettia van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Franz-Bernd Rechner va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Emiliano Oviedo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de vankettia, Mirko Nobile, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.
  • 138 Minuto 96 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrico Wehinger estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Franz-Bernd Rechner va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 2 al minut 96.
  • 133 Minuto 102 (Gol por la derecha): Amb 102 minuts jugats, en Antonio Guidi va augmentar l'avantatge de vankettia a 4 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13, Mirko Nobile arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El vankettia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Eric Gramlich la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Guidi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

S.giorgio a cremano

Goles Goles

  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 14 minuts quan Moncho Patiño va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a S.giorgio.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 19, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sylvain Zehntner es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 5 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Vladimír Pávek va fer al minut 5 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Moncho Patiño, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Vanni Santinello va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de S.giorgio van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicola Filacchione va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Victorino Herrán de S.giorgio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.