Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real ffunness (797138) - f.c.son veri nou (1369222) » 730351914: T75/R4

Copa 730351914 Información oficial sobre el partido 730351914 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 5 - 1 f.c.son veri nou Alineación oficial del equipo 'f.c.son veri nou' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real ffunness Alineación oficial del equipo 'Real ffunness' en el partido 3 - 0 f.c.son veri nou Alineación oficial del equipo 'f.c.son veri nou' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real ffunness

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): Al 19 minuts, El ffunness va fer el 1-0. En José Alejandro de Alarcón va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Àlex Monjo de ffunness va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de ffunness a 3 - 0. Àlex Monjo va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 卢 (Lu) 建 (Jian) va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Àlex Monjo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): ffunness va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Fèlix Morgades va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Janko Othatz es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Àlex Monjo per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio Velarde va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Olabuenaga. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Alberto Olabuenaga una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 91, però una magnífica aturada de Ignacio Velarde va mantenir l'equip visitant dins del partit.

f.c.son veri nou

Goles Goles

  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Ralph Cully va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gunnar Hviid de f.c.son va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Thierry Perrine que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Afonso de Freitas de f.c.son amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.