Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ladislaa (121608) - fort pienc (309918) » 730351882: T75/R4

Copa 730351882 Información oficial sobre el partido 730351882 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

ladislaa Alineación oficial del equipo 'ladislaa' en el partido 2 - 4 fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ladislaa Alineación oficial del equipo 'ladislaa' en el partido 4 - 2 fort pienc Alineación oficial del equipo 'fort pienc' en el partido
Tiene mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ladislaa

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ladislaa va ser Justo Samuel Milito.
  • 101 Minuto 63 (Gol por el centro): El ladislaa no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Angel Kostadinov es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Renzo Rotondo va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Mithat Alagün va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ladislaa se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Renzo Rotondo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Angel Kostadinov quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jaroslav Choleva va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Alec Florence de ladislaa va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

fort pienc

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Davide Striano.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): pienc sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Adexe Martínez Blázquez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Adexe Martínez Blázquez de pienc va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 61. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a pienc l'avantatge per 2 - 4. Stefan Motyl en va ser l'anotador.