Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Martin (1366504) - A.D. Torrejoncillo (1415418) » 730351653: T75/R4

Copa 730351653 Información oficial sobre el partido 730351653 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 4 - 1 A.D. Torrejoncillo Alineación oficial del equipo 'A.D. Torrejoncillo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Martin Alineación oficial del equipo 'Sporting Martin' en el partido 2 - 0 A.D. Torrejoncillo Alineación oficial del equipo 'A.D. Torrejoncillo' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Martin

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Jorge Sala O'Shea no va poder aturar Javier Villar de Sporting, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 29 el 1 - 1.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 76 Tancredo Marchena va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Javier Villar va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Jesús Carvajal va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Sporting enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Huỳnh Cao Trí va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 5, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Sporting per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Fernando António Rodrigues Pedro va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Villar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

A.D. Torrejoncillo

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tom Brand quedar desmarcat i marcar per a ADTorre al minut 2. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ADTorre va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erland Grimm va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Danilo Mondini no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Omar Bavčić estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomeu Paterna de ADTorre es va guanyar la targeta groga merescudament.